Home Nieuw ! Occasies Contact
REVA elektrische auto: the ElectriCity car!
REVA  auto's De REVAi De REVA L-ion Over REVA Nieuws Media

Sorry: er is geen verdeler meer voor REVA elektrische auto's in België.
 
Klik hier voor het onderhoud van uw REVA...

Producteur

RECC (Reva Electric Car Company)

Introductie
REVA  auto's
- Milieubescherming
- Veiligheid
- Opties
De REVAi
- Specificaties
De REVA L-ion
- Specificaties
Kopen
- Occasies
Over REVA
- Constructeur
- Contacteer ons
Nieuws
- Nieuw !
Media
- Persbericht
- Persfoto's
   

Publiciteit    
Mooie tweedehands REVAi
Occasie - Goede staat - 3 500€

Meer inlichtingen...

De elektrische REVA  wordt ontwikkeld en gebouwd door Reva Electric Car Company (RECC), gevestigd in de "Silicon Valley" hoofdstad van India: Bangalore.

RECC is een joint venture tussen de groep Maini (Bangalore, India), het Californisch bedrijf AEV LLC en Amerikaanse ethische beleggingsfondsen. Opgestart in 1994 in India door Chetan Maini, een jong Ingenieur Elektronica en geboeid door elektrische voertuigen, lanceert RECC haar eerste REVA  model in India in 2001.

In 2003, start RECC met de export. De REVA  wordt eerst in Londen gecommercialiseerd, waar hij een zeker succes kent onder de naam G-Wiz met meer dan duizend op de Londense wegen. Daarna wordt de REVA  geïntroduceerd in Cyprus, Sri Lanka, Noorwegen en in Spanje. Nu is hij beschikbaar in een twintigtal landen op drie continenten. Zo is de REVA  het meest verkocht elektrisch voertuig op de markt.

Begin 2008, lanceert RECC de REVAi, een verbeterde versie van de originele REVA , en voert uit naar nog meer andere landen waaronder België. Tenslotte brengt RECC begin 2009 de REVA L-ion op de markt, de eerste elektrische stadswagen uitgerust met ultra-lichte High Tech Lithium batterijen die speciaal voor deze REVA  zijn ontwikkeld.

Copyright @ 2008 Green Mobil GREEN MOBIL NV is nu in vereffening Revisie: 26.03.2013